Головна Спорт Балучинці й соколянці – у вищій лізі

Балучинці й соколянці – у вищій лізі

У неділю, 10 листопада, на стадіоні  села Кізлова відбулися фінальні змагання першості району з футболу серед команд другої групи.

У боротьбі за третє місце господарі поля – кізлівські футболісти – з рахунком 4:1 переконливо перемогли команду сусідів зі Старого Милятина і стали бронзовими призерами.

Напружено проходили футбольні баталії за перше і друге місця між командами Балучина і Соколі. Спочатку балучинці відкрили рахунок, але за 20 хвилин до завершення гри соколянські спортсмени зрівняли результат. Отож доля першого місця вирішувалась в серії пробиття одинадцятиметрових. Тут фортуна усміхнулася команді с.Балучин, яка більш успішно пробила пенальті. Балучинські і соколянські футболісти вибороли право в наступному сезоні виступати у вищій лізі.

Кваліфіковано обслуговувала ці два матчі суддівська бригада в складі Дмитра Татарина, Ігоря Венглинського та Андрія Каранця. Інспектував матчі Василь Поливода. Користуючись нагодою, Федерація футболу району дякує Кізлівському сільському голові Галині Бурій за допомогу в організації проведення фінальної частини першості району з футболу серед команд другої групи.

Володимир Горох,
член виконкому Федерації футболу району