Головна Спорт Двоє львівських футзалістів можуть зіграти у складі національної збірної

Двоє львівських футзалістів можуть зіграти у складі національної збірної

Гравці львівської “Енергії” Тарас Кузь і Мар’ян Пелех  отримали виклик до національної збірної України на товариські матчі зі збірною Угорщини у межах підготовки до відбіркових поєдинків Чемпіонату Європи.

Напередодні національна команда проведе навчально-тренувальний збір з 5 до 8 листопада в місті Ужгороді. Самі ж товариські зустрічі між збірними України та Угорщини заплановані на 9-10 листопада в угорському місті Дебрецені.

“Виклик у збірну України став для мене великою несподіванкою. Я дуже радий і готовий прикласти максимум зусиль, щоб допомогти команді здобути потрібний результат. Є мотивація доводити, щоб цей виклик був не останнім”, – розповів спортсмен Мар’ян Пелех.

До розташування “синьо-жовтих” також традиційно вирушить наставник львівської команди Валерій Легчанов, який є асистентом головного тренера збірної.

“Футзал на Львівщині є одним з наймасовіших видів спорту. Впродовж року у змагальній діяльності задіяно понад 2600 осіб. Проте той факт, що гравці наших клубів отримують виклики до національної збірної свідчить про те, що у нашій області цей вид спорту розвивається не тільки в кількісних показниках, а й в якісних”, – зазначив керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.