Головна Спорт Футбольна команда ДЮСШ “Авангард” у авангарді переможців

Футбольна команда ДЮСШ “Авангард” у авангарді переможців

Здобувши перемогу в Перемишлянах у відбіркових зональних змаганнях з футболу серед сільських ДЮСШ у двох вікових групах, юні авангардівці вибороли право брати участь у фінальних змагах в Миколаєві. 30 травня вісім команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл ЛОО ВФСТ "Колос" розіграли чемпіонство  серед груп 1997-99 і 2000-01  років народження.

Авангардівці(1997-99 р.н.), здолавши господарів із Мико­лаєва з рахунком 1 : 0 і перемігши сокальців (3:0), зіграли в нічию з представ­никами Турківщини (1:1). Здо­бувши одноосібне лідерство, юні спортовці ДЮСШ "Авангард" стали чемпіонами. Відтак наша старша вікова група представ­лятиме Львівщину на Всеук­раїнських змаганнях у вересні в Переяслав-Хмель­ницькому, що на Київщині.

Юнаки 2000-2001 р.н. також не пасли задніх. Вони довели своєю наполегливістю, що достойні золота у фінальних змагах. Перемігши команду з Яворова (2:0), у вирішальному двобої з господарями-микола­ївцями перемогли з рахунком 1:0. У винагороду за чемпіонство молодші авангардівці представ­ля­тимуть Львівщину на Всеук­раїнських змаганнях у липні в Скадовську. Отож у підсумку маємо двох чемпіонів серед сільських ДЮСШ ВФСТ "Колос".

За кожною перемогою стоїть праця наставників-тренерів Володимира Біскупа і Віталія Сокура. Тож побажаємо їхнім підопічним нових спортивних злетів і перемог.

 

Ірина ГАЄВСЬКА