Головна Спорт Легкоатлети Львівщини вибороли 16 медалей на національному чемпіонаті

Легкоатлети Львівщини вибороли 16 медалей на національному чемпіонаті

У Києві завершився чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні. Цими змаганнями для легкоатлетів завершився зимовий змагальний сезон. Попереду — невеликий відпочинок та підготовка до весняно-літніх змагань. На змаганнях результативно виступила збірна Львівщини.

Одразу дві медалі виборов Роман Ростикус. На дистанції 3000 м він показав найкращий результат, здолавши її за 8 хвилин 16,48 секунд. А на цій же дистанції, але з перешкодами він став віце-чемпіоном з результатом 8 хвилин 55,38 секунд.

Уляна Рачинська на дистанції 1500 метрів з результатом 4 хвилини 26,22 секунд виборола срібло серед дорослих та золото серед молоді, встановивши таким чином нове особисте досягнення.

Максим Караїм дебютував на дистанції 3000 метрів з перешкодами. З результатом 9 хвилин 10,79 секунд він виборов 2 місце серед молоді і 6 місце серед дорослих.

Чемпіонкою України у стрибках в довжину серед молодь до 23 років стала Аліна Лістунова. Вона також виборола срібло у потрійному стрибку.
Срібним призером у стрибках у висоту став Вадим Кравчук, а серед молоді у цій дисципліні друге місце виборов Назар Боруцький. Віце-чемпіоном і в стрибках в довжину, і в семиборстві став Руслан Касьянов. Серед молоді срібло у семиборстві виборов Владислав Різниченко.

Також серед молоді срібло виборола Марія Кравець на дистанції 200 метрів. В естафеті 4 х 400 срібло серед чоловіків вибороли Ігор Музика, Юрій Васічкін, Руслан Реган та Данило Гнатів. Серед жінок у цій дисципліні срібними призерками стали Каріна Оверко, Марія  Михалюк, Марія Кравець та Анна-Марія Хіміч.

До десятки найкращих у різних дисциплінах також увійшли Олег Шварц, Михайло Мазепа, Назар Чапля та Юлія Григор‘єва.