Головна Спорт «Мама, тато я – спортивна сім’я»: у межах спортивних ігор Львівщини змагалися...

«Мама, тато я – спортивна сім’я»: у межах спортивних ігор Львівщини змагалися цілими родинами

У сімейних змаганнях взяли участь 10 команд з різних з територіальних громад Львівщини.

У селі Бірки Івано-Франківської громади відбувся сьомий вид програми ХХХІІІ обласних комплексних змагань «Спортивні Ігри Львівщини». Особливістю виду «Мама, тато я – спортивна сім’я» є те, що в командах змагаються батьки та діти.

«Спортивні Ігри Львівщини» – це наймасштабніший соціально-спортивний проєкт, у якому беруть участь збірні команди територіальних громад Львівщини. Такі змагання тривають впродовж року: відбувається серія турнірів з різних видів спорту. Результати усіх заходів згодом підсумовують. Це один з пріоритетних проєктів управління молоді та спорту, адже він залучає різні верстви населення: дорослих, ветеранів та людей з інвалідністю,» – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

У сімейних змаганнях «Мама, тато я – спортивна сім’я» взяли участь 10 команд з різних з територіальних громад Львівщини. Сім’я, яка перемогла, поїде до Києва на Всеукраїнський фестиваль «Тато, мама, я – активна сімʼя», який відбудеться 1-2 червня.

Переможцями та призерами стали:

  1. Стрілківська громада
  2. ⁠Новояворівська громада
  3. ⁠Камʼянка-Бузька громада

Додамо, що «Спортивні Ігри Львівщини» – це проєкт обласного управління молоді та спорту і центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Цьогоріч уже провели змагання з бадмінтону, плавання, настільного тенісу, шашок, скандинавської ходьби та баскетболу. Попереду – ще будуть турніри з шахів, волейболу, пляжного волейболу, баскетболу 3х3, легкоатлетичного кросу, спортивного туризму та стрільби.