Головна Коротко Буський район прозвітував про роботу за 2014 рік

Буський район прозвітував про роботу за 2014 рік

Сьогодні керівники органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій району, представники районних організацій політичних партій та громадських організацій, ЗМІ, заслухали публічне слухання звіту про результати роботи Буської РДА за минулий рік. 

За участі заступника голови Львівської облдержадміністрації Володимира Харчука звіт зачитав перший заступник голови Буської РДА Микола Чучман.

На зустрічі було почуто про стан виконання бюджету Буського району та Програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 2014 рік і основні напрямки роботи у 2015 році. Зокрема, було заслухано звіти у галузі промисловості, сільського господарства, рослинності, тваринності, будівництва, транспорту, освіти, охорони здоров'я, культури та обсяги надходження іноземних інвестицій. Не було почуто звіту про оплату населення житлово-комунальних послуг та щодо демографічної ситуації в районі.

Після зачитування загального звіту в присутніх виникло чимало питань, на більшість із яких перший заступник голови Буської РДА, не зміг відповісти. Чи то пан Чучман не був підготовлений до можливих запитань, чи просто ніколи не цікавився проблемами в районі?

Однак, громаду все ж цікавило вирішення питань щодо незадовільних доріг в районі та можливого підвищення проїзду перевізниками.  

У свою чергу, заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Харчук наголосив, що підвищення проїзду перевізниками є незаконним, тому потрібно скаржитися у відповідні органи. За його словами, цьогоріч основною проблемою залишаються дороги. 

"Як тільки будуть кращі дороги – буде менший тариф за проїзд", – запевнив Володимир Харчук. 

/"Буський медіа-портал"/