Головна Культура «Час вірити в дива»: львів’ян запрошують на благодійний концерт Соломії Чубай

«Час вірити в дива»: львів’ян запрошують на благодійний концерт Соломії Чубай

Українська співачка виступить у Львові 3 грудня.

У неділю, 3 грудня, на території FEST republic у Львові відбудеться благодійний концерт співачки Соломії Чубай.

Концерт має благодійну мету. Виручені від продажу квитків кошти скерують на потреби соціального Фонду проєкту «Колискові для Олекси» для подальшої підтримки сімей дітей з аутизмом та особливостями розвитку, якими опікується команда ініціативи.

Понад 7 років Соломія Чубай популяризує концепцію відповідального батьківства та створює унікальний музичний продукт, в основі якого лежить ідея відтворення оригінальних колискових на слова українських поетів. Кожна композиція з альбомів проєкту «Колискові для Олекси» наповнює серця слухачів теплом та любов’ю. А кожен концерт – стає казковою мандрівкою у дивосвіти Іншої Планети Земля – де панує спокій та затишок, де живе натхнення та віра.

«Ми даруємо свято, яке нас врятує від війни, яке на певний час відволіче і дасть можливість забути про весь біль, страх і тривоги, що ми відчуваємо. Нам всім потрібен прихисток. Його можна здобути лише в спогадах з мирного життя. Миколай та Різдво – це про тепло, любов, мандаринки, подарунки, обійми, радість і добро… тому ми всім серцем на концерті хочемо створити віру в дива», – коментує Соломія Чубай.

Гості концерту зможуть підтримати акцію «Колискові для Олекси», придбавши крафтові набори прикрас-іграшок, спеціально розроблених львівською майстернею «Зробив Тато» до дня Святого Миколая у співпраці з Соломією Чубай.

Музичне диво на сцені творитимуть: співачка Соломія Чубай, гурт «ROCKOKO» (Михайло Романишин – скрипка, Володимир Котляров – віолончель), гурт «JALAPITA» (Олександр Главацький – гітара, Юрій Романів – фортепіано, Андрій Коник – бас-гітара, Сергій Тучапець – ударні), дитячий хор і театр «Школа мистецтв вільних і небайдужих» під керівництвом Олега Онещака, а також дітки, які завітають на концерт. Спеціальною гостею заходу стане відома львівська мисткиня, іконописиця та громадська діячка Іванка Димид, яка створюватиме під час концерту малюнки з дітками з «Іванчиної майстерні», котрі стануть основою візуального супроводу програми.

Початок концерту о 18:00 год. Адреса: FEST republic, Львів, вул. Старознесенська, 24-26.

ДОВІДКА:

Проєкт «Колискові для Олекси» є комплексною інклюзивною музично-терапевтичною ініціативою, яка була започаткована українською співачкою Соломією Чубай у 2016 році. Унікальність проєкту полягає в тому, що він базується на реальній історії та досвіді сім’ї співачки, де народився хлопчик з аутизмом. Це проєкт про дітей і для дітей, який привертає увагу до проблем дітей з особливостями розвитку та воліє змінити ставлення до їх «іншості» в українському суспільстві. Первинна місія проєкту – популяризація толерантного ставлення до людей із РАС, актуальна місія проєкту – ментальне відновлення українських родин від пережиття травматичних подій внаслідок війни в Україні.