Головна Спорт Сьогодні у Львові бігом на дистанції 2 км завершився Відкритий чемпіонат України...

Сьогодні у Львові бігом на дистанції 2 км завершився Відкритий чемпіонат України з триатлону

СОФІЯ ПРИЙМА СТАЛА ЧЕМПІОНКОЮ УКРАЇНИ З ТРИАТЛОНУ
СОФІЯ ПРИЙМА СТАЛА ЧЕМПІОНКОЮ УКРАЇНИ З ТРИАТЛОНУ

Сьогодні, 11 квітня, у Львові бігом на дистанції 2 км завершився Відкритий чемпіонат України з триатлону, який проходив у форматі триборства – три дні відбувалися змагання в окремих видах (плавання на 300 м, велоперегони на 8 км і біг на 2 км).

У змаганнях жінок чемпіонкою України стала 22-річна Софія Прийма.

Гідну конкуренцію Софії складала 23-річна Марина Кирик. Вона була кращою у плаванні, але поступилася чемпіонці у велогонці і в бігу. В підсумку Марина стала срібною призеркою чемпіонату України. Шосте місце серед жінок посіла 15-річна Єва Сорока, яка також стала чемпіонкою України серед дівчат. Сьоме місце серед дівчат зайняла Софія Парасотченко.

А от серед кадеток львів’янки “окупували” весь подіум: першою стала Дана Сорока, другою – Вероніка Мисак, третьою – Юлія Стародубцева.

У змаганнях чоловіків Богдан Стасенко зупинився за крок від медалі, ставши четвертим. Також четверте місце серед юнаків посів Нестор Кизима. Шостим і сьомим серед юнаків стали наші Остап Гев’як і Денис Карпенко. І врешті друге місце у змаганнях кадетів посів Тімур Поляков. Захар Курилич і Дмитро Скибіцький фінішували, відповідно, на сьомому і восьмому місцях.

Додамо, що головним суддею змагань, який відмінно впорався зі своїми функціями, був львів’янин, Заслужений тренер України з триатлону, майстер спорту СРСР з сучасного п’ятиборства, фехтування, офіцерського триборства Анатолій Шевчук.

Відділення НОК у Львівській області