Головна Спорт У Буську на Львівщині відбулось нагородження кращих легкоатлетів

У Буську на Львівщині відбулось нагородження кращих легкоатлетів

У суботу, 3 січня, в приміщенні Буської ДЮСШ, “королева спорту” — легка атлетика — традиційно зібрала представників та шанувальників спорту на церемонію нагородження кращих легкоатлетів Буського району 2014 року. 

На урочистості були запрошені учні, які зараз показують найкращі результати, а також ті, хто закінчив школу кілька років тому, а тепер є студентами вишів чи коледжів.
Серед присутніх були відомі легкоатлети в Україні і за її межами – чемпіони України та призери міжнародних і національних змагань: Володимир Киц, Роман Ростикус, Орися Мочульська та багато інших. 
Привітали присутніх перший заступник голови Буської районної ради Михайло Гаєвський, керівник відділу освіти Буської РДА Богдан Глуховецький, директор ДЮСШ Павло Павлух. Вони усі подякували спортсменам та їхнім наставникам за плідну роботу, за збереження найкращих легкоатлетичних традицій та сподіваюся, що наступного року здобутки наших спортсменів тільки примножаться.

"Непростий, але успішний – так можна охарактеризувати рік, що минає, для легкоатлетичної спільноти Бущини", – зазначив тренер Володимир Єретик, вітаючи спортсменів із заслуженими нагородами.
За спортивні результати юних спортсменів подяки отримали і їхні батьки.  
Роман Матвіюк
/"Буський медіа-портал"/