Головна Спорт В Буську для дітей поточного року з’явилися три нових спортивно-дитячих майданчика

В Буську для дітей поточного року з’явилися три нових спортивно-дитячих майданчика

Так, саме три дитячо-спортивних майданчики завдяки спільним зусиллям влади і громади міста з'явились цьогоріч у різних куточках Буська. Ідея облаштувати безпечне місце для забав, відпочинку і спорту у мешканців кількох вулиць виникла давно. А в трьох вона вже успішно зреалізувалась.

І це завдяки активним батькам, депутатам, комунальникам та Буському міському голові Ростиславу Сліпцю, який не лише підтримав ініціативних людей, але й залучив доброчинців. Одним із них став народний депутат У-УІ скликань Микола Ков-зель, який до сьогодні опікується Буським районом. Особливу увагу приділяє дітям, тому ідею спільного створення майданчиків для дітвори підтримав без вагань. Батьки ж, які прагли різних зручностей для себе та малечі – аби близько, здорово і безпечно – не гаючи часу, взялись до справи.

Відтак на захаращеному пустирі, що на окраїні вулиці Шашкевича, з'явились гойдалки, футбольне поле, волейбольний майданчик, лавочки та альтанка, яку подарував своїм маленьким землякам депутат Буської міськради Володимир Сервило. Насамкінець, аби гідно завершити розпочате – гарно загородили і облагородили місце для активного відпочинку.

Добре попрацювали й мешканці вулиці Будівельників. Ми-нулоріч тут міська рада вже спорудила один майданчик. Та цього виявилось замало для ініціативні батьки за підтримки міста у комунальному садочку поблизу дому створили затишне місце для розваг. Особливо тут приємно відпочити у літню спеку – зелене віття дерев рятує від пекучого сонця.

Давно задумали збудувати майданчик для дітей і жителі вулиці Богдана Хмельницького. Навіть місце пригледіли – на видноті, поблизу крамниці. Проте не вистачало найголовнішого – коштів. Тут на допомогу прийшло місто та міське комунальне господарство, майстри якого виготовили добротні і безпечні конструкції.

У червні їх привезли на новий майданчик, де одразу закипіла робота – бетонували й укріпляли гойдалки. Подбали й про турніки, щит з кошиком для баскетболу. А незабаром з'являться тут футбольне і баскетбольне поле, аби молодь росла сильною і здоровою.

От і виходить: варто лише захотіти владі й громаді, буде раз -майданчик, два – майданчик, три…

Ірина ГАЄВСЬКА