Головна Духовне Вітаємо вас з величним святом – Різдвом Христовим!

Вітаємо вас з величним святом – Різдвом Христовим!

Більш як дві тисячі років тому сталось диво, яке змінило весь хід людської історії, ставши точкою відліку нової ери земного буття. В убогому вертепі, в яслах на сіні, з’явився на світ Той, Хто приніс спасіння усьому людству. З тієї святої ночі невгасиме Божественне світло духовно осяває кожну людську душу, а новонароджений Син Божий Своїм євангельським вченням і Божественним подвигом любові вказує на сенс нашого життя. У ці дні, коли в українських містах і селах славлять Народженого Спасителя, ми прагнемо в особливий спосіб долучитись до радості цієї славної події Різдва Христового. Ми, як ті пастушки біля Вифлеємських ясел, очікуємо чуда і, як три волхви-царі, цього чуда шукаємо. І щоб це диво здійснилось – диво відродження, диво оновлення, диво пробудження, диво воскресіння, ми повинні звірити у своїх серцях, чи чистою і правдивою є наша віра, чи не прагнемо ми змінити світ без намагань змінити самих себе…

Не золото, ладан чи миро мають бути подарунками для новонародженого Богодитяти, а щирі дари любові, милосердя, примирення та добродії. З цими дарами у світ прийшов Спаситель. Це є основою Його науки. Це є джерелом нашого буття. Радість Величного і світлого празника Різдва, з його глибоким духовним змістом та добрими традиціями, нехай перебуває з нами щодня і щогодини. Нехай не згасне у наших серцях вогник віри, надії та любові. Нехай світло Вифлеємської зорі веде нас дорогою правди. Нехай добробут панує в державі та в кожній надбужанській родині! Миру, здоров’я, добра та злагоди! Веселих вам свят!

Христос Рождається! Славімо Його!

Володимир САЙ, голова Буської РДА

Володимир ЗАМРОЗ, голова Буської районної ради